Visste du at det hvert minutt ender minst 15 tonn med ny plast opp i havet? Dersom utviklingen fortsetter, anslås det at 60 tonn plast vil havne i havet hvert eneste minutt i 2050. Da kan vekten av plast i havet ha oversteget vekten av fisk der @wwfnorge . 
Elva er Drammens store stolthet, det som skiller og det som bringer oss sammen og vi kalles ikke Elvebyen @drammen uten grunn. Vi har i hele vår hatt kampanjen #plukkenpose og fortsetter kampanjen ut juni! Plukk en pose søppel, ta den med til oss og få en kopp gratis varm sjokolade in return🤗 Vær med å gjøre en liten (stor) forskjell!🐳🌍🌊
.
.
.
.
#criollobar #drammen #sjokolade
Matcha Ice Latte anyone? Hva med noe forfriskende nå som solen endelig har funnet veien tilbake?☀️ Vi har denne og mange andre deilige og forfriskende drikker på menyen som du kan kjøle deg ned med. Needless to say, så har vi selvfølgelig kalde sjokoladedrikker også😍🤗 Ses vi? ✨
.
.
.
.
#criollobar #drammen #sjokolade

Velkommen til Criollo Sjokoladebar

Criollo Sjokoladebar er en 100% plantebasert sjokoladebar hvor vi tilbyr blant annet sjokolade, kaker, snacks, kaffe og varm sjokolade, alt basert på våre egne råvarer og egne oppskrifter. På den måten får du smake på de ferdige produktene og etterpå ta med deg oppskrifter og ingrediensene du trenger for å lage mer hjemme. Sjokoladebaren fungerer også som et kurslokale hvor vi vil holde grunnkurs og videregående kurs i hvordan du lager sunnere hjemmelaget sjokolade. Sjokoladebaren har en uformell atmosfære, og er et sosialt treffsted hvor du, for eksempel, kan nyte en kaffe mocca, et stykke raw snickerskake og hjemmelaget sjokolade - alt økologisk, uten sukker, melk og gluten. Lokalet ligger sentralt i Drammen, kun to minutter fra jernbanestasjonen.

Les mer, og kjøp verdikort/gavekort og billett til offisiell åpningsfest på www.culturaflokk.no.

Bli medeier, VIPPS kr 500,- / kr 1000,- / kr 1500,- / etc. til mob. 92800180, og merk med "Sjokoladebar" og din epostadresse. 

Du kan også overføre ønsket beløp (delelig på kr 500,-) til kontonummer 1254.62.84865 (Criollo Sjokoladebar AS) og merk med "Sjokoladebar" og din epostadresse.

Dette er hvorfor det vil lykkes:

- I forbindelse med splitter ny sjokoladebar vil vi samlokalisere lager, kontor og pakkelokale som i dag er på tre ulike lokalsjoner i Re (Vestfold) og i Drammen. Dette vil senke de totale kostnadene og føre til vesentlig mindre logistikk. Ved å ha allerede eksisterende virksomhet sammen med nyåpningen vil vi også utnytte arbeidskapasiteten til fulle.

- Vi har allerede over 10.000 følgere på Facebook, 5.000 nyhetsbrevabonnenter og 2.300 følgere på Instagram. Vi har en stor eksisterende kundemasse, og selv om disse er spredd over hele landet er en vesentlig andel plassert sentralt på Østlandet. Gjennom Økosjokolades ni år lange historie har vi erfart at et slikt konsept er noe som er savnet.

- Trender som fairtrade, økologisk, vegansk, sukkerfritt og glutenfritt er viktig elementer i Økosjokolades konsept. Dette er trender som over tid, både i Norge og internasjonalt, peker bratt oppover. For ikke å snakke om sjokolade i seg selv, som sannsynligvis alltid vil være like populært.

Bli medeier!

Du kan få ta del i dette unike konseptet ved å kjøpe eierandeler/aksjer i Økosjokolades "konseptkafé" Criollo Sjokoladebar AS. Som medeier får du ta del i fremtidig verdistigning og andel av utbytte. I tillegg vil du få tilbud om å delta på prøvesmaking av nye menyer, samt andre spesielle tilbud. Minimumskjøp er 80 aksjer pålydende kr 6,25 (= kr 500,-). For hver investerte eierandel øker muligheten for en rask åpning av kanskje verdens tøffeste sjokoladebar midt i Drammen, og du vil være en del av de

 

Bidra på andre måter?

Et slikt prosjekt krever masse innsats på mange områder! Har du en kompetanse du tenker kan være relevant (maling, snekring, riving, rørleggerarbeid eller annet) og vil bidra mot en valgfri belønning/aksje, ta kontakt!

Har du noen spørsmål til noe av dette, send en mail til odd.arild@okosjokolade.no

Antall aksjer totalt i selskapet: 300.000
Pris per aksje: kr 6,25
Antall aksjer for kr 500,-: 80
Investeringsramme, eksterne investorer: Inntil 20% (60.000 aksjer)
Verdsettelse ved oppstart: kr 1.875.000,-