Jobbe hos Criollo Sjokoladebar?


 Barista/kafemedarbeider i 100% stilling
- med mulighet for daglig leder-ansvar for den rette

Vi søker en smilende og serviceinnstilt kollega til en full stilling på Criollo Sjokoladebar på Strømsø i Drammen med oppstart 1. oktober, eller etter avtale.

Criollo Sjokoladebar er en plantebasert og økologisk kafé med hovedfokus på raw-kaker, sjokolade og konfekt. I tillegg serverer vi blant annet ulike kaffedrikker, kakao og enkle lunsjretter. Alt vi tilbyr er glutenfritt og uten raffinert sukker, og vi har et eget produksjonskjøkken hvor vi produserer alt som selges i kaféen.

Som barista/kafemedarbeider på Criollo er din hovedoppgave å få gjestene våre til å trives! Erfaring fra kaffebar/kafe er ønskelig, men ikke nødvendig. Det praktiske og tekniske kan læres, det er viktigere at du trives med mennesker, liker å yte over gjennomsnittlig god kundeservice, kan jobbe selvstendig, raskt og effektivt og bevarer roen og smilet også når det er mye å gjøre.

Dersom du også brenner for en eller flere av følgende punkter:

  • økologi
  • bærekraft
  • plantebasert kost
  • mørk sjokolade

...er du kanskje den vi ser etter!

Har du i tillegg administrative egenskaper, er flink på markedsføring, foto og sosiale medier og er klar for å ta et større overordnet ansvar vil det for rett person være muligheter for å ta rollen som daglig leder.

Arbeidstid vil være dag/ettermiddag samt noe helg (lørdag/søndag).

Søknad med CV kan sendes til odd.arild@ringen.as. Eventuelle spørsmål til stillingen kan sendes på samme adresse eller på mobil 92800180.