Jobbe hos Criollo Sjokoladebar?


Vikariat: Sjokoladeproduksjonsmedarbeider

Criollo Sjokoladebar søker en engasjert og ansvarsfull medarbeider til et vikariat som sjokoladeproduksjonsmedarbeider. Stillingen gjelder for 6 måneder, med mulighet for forlengelse og opptrapping av stillingsprosent. Arbeidsoppgavene innebærer hovedsakelig produksjon av sjokoladeplater, pakking, oppvask, påfylling av råingredienser og laging av rå sjokolade.

Arbeidsoppgaver:

  • Produksjon av sjokoladeplater
  • Pakking av sjokoladeprodukter
  • Oppvask og renhold
  • Påfylling av råingredienser
  • Laging av rå sjokolade

Kvalifikasjoner:

  • Ingen spesielle kvalifikasjoner kreves, men erfaring med matlaging er en fordel
  • Interesse for matlaging, spesielt konditori og sjokoladeproduksjon
  • Ansvarsfull og pålitelig
  • God fysisk form forutsetning for å kunne håndtere fysisk krevende oppgaver

Arbeidstid:

  • 3 dager i uken
  • 7,5 timer per dag

Om oss:

Criollo Sjokoladebar er en plantebasert og økologisk kafé med hovedfokus på raw-kaker, sjokolade og konfekt. I tillegg serverer vi blant annet ulike kaffedrikker, kakao og enkle lunsjretter. Alt vi tilbyr er glutenfritt og uten raffinert sukker, og vi har et eget produksjonskjøkken hvor vi produserer alt som selges i kaféen.

Arbeidsgiver: Criollo Sjokoladebar
Sted: Tollbugata 4, Drammen

Interessert? Send din CV og søknad til bara@criollobar.no innen 31. juni

 Eventuelle spørsmål til stillingen kan sendes på samme adresse eller på mobil 48402770.