Criollo julekalender 2023


Criollo julekalender

På denne siden vil vi fortløpende legge ut informasjon om konfektene i årets kalender!

Hos Criollo Sjokoladebar har vi planlagt julen siden i sommer! Criollo-teamet har prøvesmakt, pønsket, finjustert og produsert opp konfektbiter som vi gleder oss til å dele med deg! Ingen av bitene er med fyll, men alle er med ulik smak. En del er kanskje kjent fra tidligere, men du vil også finne mange nye overraskelser i løpet av desember.

Hvordan få maks ut av opplevelsen: Sett deg ned og ta et par dype pust og kjenn at du er på et rolig sted i deg selv. Legg konfiktbiten i munnen og ta maks ett tygg! Lukk øynene. La sjokoladen smelte, og legg merke til hvordan smakene fyller munnen og hvordan de utvikler seg etterhvert som sjokoladen smelter. Forsøk å følge smakene etterhvert som de dukker opp og avtar fra start til slutt. Nyyyyt!

Vi lager sjokoladeplate-versjon av alle bitene i kalenderen, også de nye smakene kommer i et begrenset opplag, så ikke fortvil om du finner en ny favorittsmak!

Oversikt over konfektbitene i årets sjokoladekalender fra Criollo (grønn kalender)

Luke 1: Julesjokolade. 70% mørk sjokolade med ingefær, kanel, nellik og appelsin
Luke 2: Kaffe og havsalt 70% kakao med økologisk kaffe (Etiopia Sidamo) fra vår kaffeleverandør Den Gyldne Bønne og med en liten klype havsalt.
Luke 3: kommer....

God jul fra alle oss i Criollo Sjokoladebar!

Alle konfekter er produsert på Økosjokolades fair trade kakaoprodukter. Alle konfektbiter er håndlaget i Tollbugata i Drammen og 100% plantebasert og glutenfritt. Alt er produsert uten hvitt sukker og med noen bittesmå unntak er alle ingredienser økologisk sertifisert.