Criollo julekalender 2023


Criollo julekalender

Hos Criollo Sjokoladebar starter vi planleggingen av julekalender rett etter sommerferien! Criollo-teamet prøvesmaker, pønsker, finjusterer og produserer opp konfektbiter frem til kalenderne er klare for salg fra første halvdel av november! Lenger ned på denne siden kan du lese mer om konfektbitene fra 2023-kalenderen. 2024-versjonen vil kunne forhåndsbestilles i vår nettbutikk fra oktober.

Hvordan få maks ut av opplevelsen: Sett deg ned og ta et par dype pust og kjenn at du er på et rolig sted i deg selv. Legg konfiktbiten i munnen og ta maks ett tygg! Lukk øynene. La sjokoladen smelte, og legg merke til hvordan smakene fyller munnen og hvordan de utvikler seg etterhvert som sjokoladen smelter. Forsøk å følge smakene etterhvert som de dukker opp og avtar fra start til slutt. Nyyyyt!

Vi lager sjokoladeplate-versjon av alle bitene i kalenderen, også de nye smakene kommer i et begrenset opplag, så ikke fortvil om du finner en ny favorittsmak!

Oversikt over konfektbitene i sjokoladekalenderen fra Criollo 2023

Luke 24: Julesjokolade med smak av appelsin, nellik, ingefær og kanel, og med tranebær og hasselnøtter. Og: kanskje en ekstra liten bit...?
Luke 23:
Mørk sjokolade, 70% kakao. Laget med ekstra mye økologisk vaniljepulver.
Luke 22:
Mørk sjokolade, 70% kakao. Med allehånde, rosin og mandler. Dersom du har nøttefri kalender: mørk sjokolade med appelsin, 70% kakao. Begge er julesmaker som hinter om at julaften nærmer seg med stormskritt!
Luke 21: Mørk Mocca, 80% kakao. Ekstra mørk sjokolade med ekstra mye og ekstra mørkbrent kaffe. Nam!!
Luke 20:
Spicy, 70% kakao. Salt, pepper, lakris og chili, og med tørkede chiliflak.
Luke 19:
Nok en skikkelig spennende smakskombinasjon fra Criollo sjokoladelaboratorium: mørk sjokolade med 70% kakao med einerbær og appelsin!
Luke 18:
Mørk sjokolade med 70% kakao og med kanelristet pecannøtt (dersom du har nøttefri kalender: mørk sjokolade med kardemomme, 70% kakao).
Luke 17:
Ingefær og sitron, 60% kakao. En velkjent smakskombinasjon som også passer fabelaktig godt i sjokolade!
Luke 16:
Røkt havsalt, 70% kakao. Enda en ny variant laget til årets julekalender. En smak av hav, bål og varme!
Luke 15:
En ny spinnvill variant for alle som digger alt som kan minne om lakris! Anis, fennikel og lakrisrot sammen med sjokolade er en smaksbombe av de sjeldne!
Luke 14:
Havremelksjokolade; en skikkelig mild og snill variant med økologisk, glutenfritt havremelkpulver!
Luke 13:
Kardemommesjokolade, 70% kakao. En av årets store nykommere som mange har fått som sin favoritt.
Luke 12:
70% mørk sjokoladekonfekt med ristede søtsalte cashewnøtter (dersom du har nøttefri kalender: en ren mørk sjokolade med 70% kakao)
Luke 11:
Ingefærsjokolade, 70% kakao.
Luke 10:
Bokhvetekrønsj! En litt mildere sjokolade med masse spiret bokhvete som gir en krønsjy og digg konsistens!
Luke 9: Enda en ny smaksvariant får sjokolade-feinschmeckere: 80% mørk sjokolade med havsalt.
Luke 8: En helt ny kreasjon fra Criollo sjokoladelaboratorium; 70% mørk sjokolade med en kombinasjon av kanelpulver og vaniljepulver
Luke 7:
En ren 70% mørk sjokolade, kun søtet med kokosblomstsukker
Luke 6:
Pepperkakesmak og sjokoladesmak i skjønn harmoni med kanel, ingefær, kardemomme og nellik.  60% kakao.
Luke 5:
Sjokoladekonfekt smaksatt med eterisk appelsinolje, 70% kakao
Luke 4:
Ristede hasselnøtter, 70% kakao (dersom du har nøttefri kalender: mørk sjokolade med kardemomme, 70% kakao)
Luke 3:
Lakris & havsalt, 70% kakao. Faktisk Criollos mestselgende sjokolade. Smaksatt med rent økologisk lakrisrotpulver (ikke lakrisekstrakt)
Luke 2:
Kaffe og havsalt. 70% kakao med økologisk kaffe (Etiopia Sidamo) fra vår kaffeleverandør Den Gyldne Bønne og med en liten klype havsalt.
Luke 1
: Julesjokolade. 70% mørk sjokolade med ingefær, kanel, nellik og appelsin

God jul fra alle oss i Criollo Sjokoladebar!

Alle konfekter er produsert på Økosjokolades fair trade kakaoprodukter. Alle konfektbiter er håndlaget i Tollbugata i Drammen og 100% plantebasert og glutenfritt. Alt er produsert uten hvitt sukker og med noen bittesmå unntak er alle ingredienser økologisk sertifisert.